austerheimen

austerheimen

Om bloggen

Her ska eg skriva med ujevne mellomrom om reiser og andre kjekke ting.

Hahnenkam

VinterPosted by jarle Sun, January 24, 2010 22:37:49
Ja så er det slutt på Hahnenkamhelgå, og godt er vel det for noken og kver.
Fredag var eg og såg SuperG. Det var skikkelig god stemnig, og nok å eta og drikka, saerlig det sista. På kvelden var eg med Anneliese og Carla frå Australia tilbake til Kitzbuhel for seierseremoni og festen som hørre te. Aldeles herlige kveld, bilder komme, så snart eg finne ei linja som virke.
Lørdag er den STORE dagen i Hahnenkamhelgå, og stor blei han.
Heilt fantastisk ver, sol frå skyfri himmel, bortimot 50000 mennesker og ein fantastisk stemning, dåkker sko ha vore der. Men når dokker absolutt ska driva med å jobba, så får dokker ha det så godt.
På kvelden var eg selfølgelig tebake for snaps og seiersseremoni, stor stemning. Didier Cuche er jo kongen av Kitzbuhel denne helgå og han blei jo feira som seg hør og bør. Nå feire visst maskinen min og, for han vil ha all skrift i Italic, vel vel, det går vel over ein gong.
Det heila blei avslutta med et kjempeflott fyrverkeri, eg vil sei det beste eg har opplevd live. Har bilder av det og, bare vent.
I dag, søndag, var det slalom. Det skippa eg, for eg var så sleten, eg tok meg heller ein dag i skibakken. Flott dag, men nå blir det zzzzzzzzzzzzzzzzzz